Tendenca e vjeshtës: syzet e diellit janë me ngjyra dhe metalike

Tendenca e re e syzeve të diellit dhuron një pamje dinamike dhe të gjallë. Metalike dhe me ngjyra. Janë këto trendet që propozohen nga stilistët botëror për këtë stinë.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08