Tendenca e re e vipave: paruket

Gratë dhe vajzat e tapetit të kuq duhet të bëjnë shumë sakrifica kur vjen puna tek paraqitja e jashtme e sidomos tek flokët. Nga të drejta, në kaçurrel, nga të shkurtra, të gjata. Më në fund i dhanë zgjidhje: Rrofshin Paruket!