Telashet me fëmijët janë të pafundme

Kur fëmijët fillojnë të flasin dhe të ecin, shumë shpejt ata fillojnë edhe ta fusin veten në telashe nga më të ndryshmet, duke përfunduar jo pak herë në vende që prindërit nuk do i imagjinonin kurrë.
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35
Të bësh art me kafe
30/11/2017 - 15:05