Të vishesh me stil në shtëpi? Ja disa mënyra

Të jesh komode dhe e veshur me stil në shtëpi? Të gjitha femrat duan të jenë të veshura bukur pavarësisht stinës apo vendit. Në këto ditë të ftohta mund të duket pak e vështirë të kombinohesh,ndaj po ju tregojmë disa kombinime dhe veshje që do ju tregojnë fashion dhe dot' ju mbajnë ngrohtë.
Revolta permes pankartave
13/12/2018 - 13:25