Të veshësh shtëpinë me kadife

Kadifeja: E shohim ngado, në xhaketa, pantallona, veshje të përditshme dhe veshje mbrëmjeje. Si të mos mjaftonte, kadifeja është shumë në modë edhe për mobilimin e shtëpisë. Ja disa ide të tendencave të fundit, pa shpenzuar shumë dhe me shumë fantazi.