Të shohësh një grua në skulpturë, mahnitëse

Nëse mendoni se skulpturat janë të gjitha njëloj, atëherë e keni gabim. Të kesh një grua në mëndje është ndryshe. Bukuria femërore ka qenë gjithmonë në mendjen e artistëve më të mëdhenj në botë. Nëpërmjet artit ata kanë realizuar gjëra të mëdha dhë tepër mahnitëse. Skulptorët përmes punë së tyre kanë arritur të tregojnë fuqinë dhe brishtësinë e gruas. Fotot do t’ju tregojnë disa nga skulpturat më reale që janë bërë nëpër botë.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34