"Të pikturosh" ndjenjat

Tiara Maros, artistja e re ka gjetur një mënyrë tepër të vecantë për të përballuar emocionet e forta që përjeton. Ajo tha se piktura bën të mundur çlirimin prej emocioneve dhe në të njëjtën kohë e ndihmon të jetë vetvetja.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53