Të mobilosh shtëpinë në stil 'country'

E pamundur t'i rezistosh stilit të fshatit dhe atyre kujtimeve të bukura që na çojnë në gatimin e shtëpisë, shëtitjet në pyll dhe ngrohtësinë familjare. Kështu, mund të 'ëmbëlsojmë' pak pamjen e shtëpisë, pa i hequr asgjë klasit, por me disa elementë të thjeshtë të mobilimit. Ja disa propozime të vogla!