Të mahnitesh në Tokio

Kryeqyteti i Japonisë është i njohur si qendra e modernitetit, ku tradita dhe e reja bashkohen për të krijuar stile dhe tendenca të reja që nga moda, tek robotika dhe nga dizajni tek gastronomia. E vështirë për t'u besuar, por Tokio mund të jetë edhe një nga vendet më ideale për të kaluar një periudhë relaksuese në mësim të sportit dhe natyrës.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17