Për të kthyer buzëqeshjen tek fëmijët në Durrës

Në çadrat Durrës shkoi maestro Smerald Spahiu për tu solidarizuar me familjet e dëmtuara nga tërmeti. Jo vetëm kaq por dhe për ti kthyer buzëqeshjen fëmijëve të cilët janë trembur shumë nga ajo çfarë ka ndodhur. Spahiu është koncert maestër- në Spanje dhe njëkohësisht drejtor artistik i orkestres Albanian Excellence. Pak buzëqeshje në ditën e flamurit! Foto LSA
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17