Të krijosh art nga gjethja

Artisti Omid Asadi, 38 vjec, ka krijuar një art tepër të vecantë. Ai pret pjesën e brendshme të gjethes duke nxjerr forma dhe figura prej saj. Shihni fotogalerinë për të parë disa nga punimet fantastike të tij.
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44