Të krijosh art nga gjethja

Artisti Omid Asadi, 38 vjec, ka krijuar një art tepër të vecantë. Ai pret pjesën e brendshme të gjethes duke nxjerr forma dhe figura prej saj. Shihni fotogalerinë për të parë disa nga punimet fantastike të tij.
“Aksidente komike”
21/01/2018 - 14:04
Të jetosh brenda një tubi
19/01/2018 - 19:27