Të krijosh art nga gjethja

Artisti Omid Asadi, 38 vjec, ka krijuar një art tepër të vecantë. Ai pret pjesën e brendshme të gjethes duke nxjerr forma dhe figura prej saj. Shihni fotogalerinë për të parë disa nga punimet fantastike të tij.
"El Clasico" përmes fotove
06/05/2018 - 21:45
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57