Të jetosh në të njëjtën shtëpi me 5 krokodilë

Krokodili njihet si një kafshë shumë e rrezikshme. Por Vicki Lowing ka vërtetuar se kjo gjë nuk është e vërtetë. Ajo bashkëjeton me 5 krokodilë duke i mbajtur në një shtëpi të vetme me 3 dhoma gjumi e një banjo. 60 vjeçarja nga Melbourne ka një dashuri të jashtëzakonshme për zvarranikët . Ajo ra në 'dashuri' për herë të parë me krokodilin 'Johnnie' kur e pa në derën e shtëpisë së saj 22 vite më parë. "Nëse ata janë të uritur në orën 2 ose 3 të mëngjesit duhet të ngrihem dhe ti ushqej."