Të jetosh në të njëjtën shtëpi me 5 krokodilë

Krokodili njihet si një kafshë shumë e rrezikshme. Por Vicki Lowing ka vërtetuar se kjo gjë nuk është e vërtetë. Ajo bashkëjeton me 5 krokodilë duke i mbajtur në një shtëpi të vetme me 3 dhoma gjumi e një banjo. 60 vjeçarja nga Melbourne ka një dashuri të jashtëzakonshme për zvarranikët . Ajo ra në 'dashuri' për herë të parë me krokodilin 'Johnnie' kur e pa në derën e shtëpisë së saj 22 vite më parë. "Nëse ata janë të uritur në orën 2 ose 3 të mëngjesit duhet të ngrihem dhe ti ushqej."

FOTOGALERI TJERA

Sa qetësi sot..

09/07/2018 - 12:11

Xhiro nëpër Hollandë

09/07/2018 - 11:32

Aktorja çmend me bikini

09/07/2018 - 09:38

Perla të Provencës

08/07/2018 - 10:06

Shtretër plazhi si këto

07/07/2018 - 19:04