Të gjitha shkollat gati për të mirëpritur maturantët të hënën

Me 18 maj të gjithë maturantët do të rikthehen në bankat e shkollës për të bërë të gjithë përgatitjet e nevojshme për provimet e maturës shtetërore. Të gjitha shkollat tashmë janë gati për t'iu përshtatur kushteve të reja të pandemisë, me distancë sociale, maska mbrojtëse dhe higjienë të shtuar.