Të famshmit që e arritën famën kur ishin më shumë se 30 vjeç

Nëse keni dëshiruar gjithmonë të bëheni të famshëm dhe mendoni se është shumë vonë, ju ftojmë të shfletoni fotogalerinë dhe të shihni sesi këta të famshëm e kanë arritur famën në të tridhjetat e tyre, madje edhe në të gjashtëdhjetat disa prej tyre.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47