Të famshmet në jetën e tyre reale

Njerëzit ende debatojnë rreth asaj se çila është më e mira –bukuria natyrale ose ajo e fotoshopit. Në këtë artikull ne do të krahasojmë se si duken disa të famshme të kopertinave të revistave të njohura,si dhe ato të jetës reale. Fotografitë në anën e majtë janë të përpunuara,ndërsa ato në të djathtën jo.