Të ecësh mbi re

Të ecësh mbi re në ditët e sotme është e mundur falë urave të ndërtuara sipër pyjeve, kanioneve, lumejve dhe detit. Eksperienca në kalimin e këtyre urave të lë pa frymë, por gjithashtu edhe pamja që të ofrohet poshtë është fantastike.
Tirana "siguron" mbijetesën
04/05/2019 - 17:47