Të bukur dhe të veçantë, shtretërit më modernë në botë

Gjumi merr një pjesë të madhe të jetës sonë! Vendi që një person fle, duhet të jetë i bukur, i rehatshëm dhe i gjerë. Prandaj dizenjuesit dhe prodhuesit modernë po përpiqen të përmbushin kërkesat e një numri të madh njerëzish, duke krijuar shtretër për çdo shije. Në këtë fotogaleri po ju sjellim disa nga modelet më të fundit për t’u inspiruar nëse do donit të kishit ndonjë nga këto.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17