Të bësh art me vezë

A keni menduar që mund të bëni art me vezë? Epo ja që një artist përveç gatuan vezën “syze”, ajo bën dhe vepra artistike të cilat të vjen keq që t’i konsumosh.
Foto që duhen parë 2 herë
22/11/2017 - 21:37
Kur tatuazhi del "zhgënjim"
22/11/2017 - 17:08
Kur të godet fati i keq
21/11/2017 - 20:39
Sinkronizmi perfekt nën ujë
21/11/2017 - 18:10
Femra të "rrëmujshme"
20/11/2017 - 17:54