Të bësh art me kafe

Idetë e njerëzve shkojnë dhe më tej duke krijuar art me kafen, makjaton, kapuçinon apo kakaon. Madje për këtë ka edhe një event të quajtur World Latte Art Championship, një konkurs për baristët. Revista prestigjioze “Vogue” sjell disa nga këto punime fantastike. Të shijosh jo vetëm kafen, po dhe artin.
Naomi Campbell me photoshop?
28/03/2018 - 15:01
Lamtumirë Fabrizio Frizzi
28/03/2018 - 13:39
Protesta në Rrugën e Kombit
28/03/2018 - 11:14