Tatuazhet, siç u pëlqejnë VIP-ave

Tatuazhet, siç u pëlqejnë VIP-ave Në fytyrë, tek gishtat, apo dhe prapa veshit. Tatuazhet pëlqehen në format të vogël dhe tendencat e fundit, të influencuara edhe nga rrjetet sociale dhe nga tapeti i kuq, duket se po dalin në qendër të vëmendjes. Mes subjekteve më të pëlqyera nga yjet botërorë janë ilustrimet e marra nga moda dhe skicat. Nuk mbeten pas as personazhet e filmave vizatimorë.