Tatuazhe unike që duken si vepra arti

Artistja Chen Jie krijon vepra të vërteta arti me tatuazhet e saj. Befasia në ato tatuazhe është se janë origjinale dhe vizualisht të thjeshta. Jie ka më shumë se 240 mijë ndjekës në Instagram për shkak të stilit të saj unik.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53