Takimi Kamza-Laçi përmes fotove

Kamza dhe Laçi luajnë përballë tyre javën e 35-të të Kategorisë Superiore. Laçi ka marrë një fitore të rëndësishme 2-1 përballë kryeqytetasve. / Foto LSA
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12