Takimi Kamza-Laçi përmes fotove

Kamza dhe Laçi luajnë përballë tyre javën e 35-të të Kategorisë Superiore. Laçi ka marrë një fitore të rëndësishme 2-1 përballë kryeqytetasve. / Foto LSA
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08