Tajvan shpërthejnë martesat gay

Mes një atmosfere shumë të gëzueshme dhe plot emocione në Tajvan janë festuar dasmat e para gay. Në total do të regjistrohen 300 cifte homoseksualësh. Ceremonitë po mbahen një javë pasi parlamenti miratoi ligjin që lejon martesat gay.