Syze dielli, ide nga vipat italianë

Disa janë minimaliste dhe disa të tjera shumë të ekzagjeruara. Ka nga ato që ngjajnë si shumë të thjeshta, por në përbërje kanë gurë të çmuar dhe materiale të kushtueshme. Syzet e diellit nuk dalin kurrë nga moda. Ja cilat modele preferojnë vipat italianë.