Supermodelet ikonë të viteve '90 në pasarelën e Dolce & Gabbana

Beteja për kastin më të madh dhe më të mirë të modeleve vazhdon për koleksionin pranverë 2019. Dhe Domenico Dolce e Stefano Gabbana gjithmonë kanë qëlluar me zgjedhjet e tyre. Në pasarelë për Dolce & Gabbana u ngjitën disa prej emrave më të mëdhenj në botën e modës si supermodelet e viteve '80-'90 Monica Bellucci dhe Carla Bruni.