Super Hëna dhuron pamje spektakolare në qiell

Disa fotografë kanë arritur që të kapin pamjen mahnitëse të Super-Hënës mbrëmjen e së dielës. Kjo është hëna e parë dhe e vetmja që është e plotë për vitin 2017. Hëna është e madhe dhe e shëndritshme për shkak të distancës së saj të afërt me Tokën duke dhuruar pamje spektakolare në qiell. Super Hëna ndodh kur orbita e hënës së plotë është e plot afër me Tokën
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34