Studentët protestojnë kundër tarifave

Me thirrjet "E duam Shqipërinë si gjithë Europa" një numër i madh studentësh po protestojnë prej orës 10:00 para ministrisë së Arsimit. Ata kërkojnë përmirësimin e arsimit në Universitete dhe lehtësira të tarifave. Studentët mbajnë në duar pankarta ku shkruajnë: 'Mos na rrëno të ardhmen tonë!' 'Boll i zhvatët studentët'. Studentët thonë se nuk do të ndalen derisa të anulohet pikën 4 të VKM 288 sipas së cilës duhet paguar tarifa 6700 lekë për çdo kredit të mbartur.
Bota këtë të premte
24/05/2019 - 21:59
Mbijetesa në sytë e Rejës
18/05/2019 - 20:04