Studentët i përgjigjen Ramës me meme

Edhe pse studentët e kanë pezulluar përkohësisht protestën, disa prej tyre vazhdojnë të dalin para kryeministrisë. Sot ata kanë zgjedhur një formë tjetër proteste për plotësimin e kërkesave të tyre. Para Kryeministrisë ka nisur puna për ti dhënë formë ekspozitës me pankartat dhe memet më pikante gjatë protestës.