Stadiumi "Olimpyskiy" përgatitet për finalen e Champions-it

"Olimpyskiy Stadium" është duke bërë hapat e fundit të përgatitjeve për të pritur finalen e madhe të Champions League që është programuar për t'u zhvilluar më 26 maj. Për këtë arsye, kanë nisur përgatitjet në këtë stadium për të pritur Real Madrid dhe Liverpool, finalistet e këtij kompeticioni.