Sportistë me trajner personal

Një mendje e shëndoshë me trup të shëndoshë. Një shprehje që çdo ditë e më shumë po jep rezultat dhe këtë e kanë kuptuar dhe shumë sportistë që përveçse bëjnë stërvitje fizike, marrin trajner dhe për të bërë stërvitje mendore. Një zgjidhje që shumë nga ata i ka bërë kampion të vërtetë në disiplinat sportive.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08