Sportistë me trajner personal

Një mendje e shëndoshë me trup të shëndoshë. Një shprehje që çdo ditë e më shumë po jep rezultat dhe këtë e kanë kuptuar dhe shumë sportistë që përveçse bëjnë stërvitje fizike, marrin trajner dhe për të bërë stërvitje mendore. Një zgjidhje që shumë nga ata i ka bërë kampion të vërtetë në disiplinat sportive.
Mel B e 'tradhtojnë' bikinit
16/04/2018 - 13:59
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08