Sportistë me trajner personal

Një mendje e shëndoshë me trup të shëndoshë. Një shprehje që çdo ditë e më shumë po jep rezultat dhe këtë e kanë kuptuar dhe shumë sportistë që përveçse bëjnë stërvitje fizike, marrin trajner dhe për të bërë stërvitje mendore. Një zgjidhje që shumë nga ata i ka bërë kampion të vërtetë në disiplinat sportive.
Edhe BE "thotë" Rama ik!
02/06/2019 - 19:07