Sporti dhe Politika "njësh" në Greqi

Kur sporti zhytet në politikë. Tubimi i sotëm në Selanik kundër përdorimit të emrit “Maqedoni” nga fqinji verior i Greqisë nuk mbeti pa mbështetjen e klubeve sportive në Greqi. Shikoni parullat në ndeshjen PAOK-Smyrnis në Selanik.