Sot në Tiranë

Kjo e enjte ishte e ngarkuar me aktivitete të shumta politike. Nga "Forca e Ligjit",tek senaca parlamentare, protesta jashtë parlamentit për këtë çështje, deri tek vendimet nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit për prokurorë dhe gjykatës.
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08