Sot në Tiranë

Kjo e enjte ishte e ngarkuar me aktivitete të shumta politike. Nga "Forca e Ligjit",tek senaca parlamentare, protesta jashtë parlamentit për këtë çështje, deri tek vendimet nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit për prokurorë dhe gjykatës.
Fotografitë e vitit
15/12/2018 - 15:54
Revolta permes pankartave
13/12/2018 - 13:25