Sot në parlament

E enjtja është edhe 'dita e parlamentit'. Sigurisht, që sot nuk pritej të vinte opozita në sallë, e megjithatë seanca u zhvillua dhe zgjati pak. Për të gjithë ju që e keni humbur, apo keni parë fare pak, po ju sjellim fotot e seancës së sotme.