Sot në Kuvend, Rama në humor, Ylli Shehu "flirton" me PS

Pas një muaji protesta dhe thirrje kundër tyre nga ana e opozitës, deputetët socialistë kanë shfrytëzuar hyrjen qëndrore për të marre pjesë në parlament.Edhe pse zgjati më shumë se 3 orë, i vetmi lajm në seancë ishte betimi i 7 deputetëve të rinj të opozitës, dy nga Partia Demokratike e 5 nga Lëvizja Socialiste për Integrim. Fotot nga LSA.