Skulptura Moderne, origjinale dhe të guximshme

Skulpturat moderne bëhen për të habitur njerëzit dhe për të ndryshuar përshtypjet dhe idetë e tyre rreth artit. Një Michelangelo e shekullit 21 duhet të jetë në gjendje të mashtrojë gravitetin, të zbulojë ligje të reja biologjike, të krijojë ngjyra të reja dhe të na frymëzojë që të ëndërrojmë për gjëra të reja. Mëposhtë ju prezantojmë me disa skulptura të tilla.