Skenat më të çuditshme dhe qesharake në aeroport

Aeroporti është vendi ku ndodhin gjërat më të çuditshme. Njerëzit janë të lodhur nga mbingarkesa e valixheve, udhëtimet e gjata dhe si rezultat kapja e fluturimit mund të jetë një nga momentet më të sikletshme. Është një miksim i tmerrshëm i pamundësisë për të përkthyer shenjat, fëmijë të lodhur që flenë në dysheme apo edhe çaste romantike