Singapori, të gjitha dritëhijet e Orientit

Singapori, qyteti-shtet tërheqës që ndodhet në ekstremitetin jugor të gadishulit malajzian, ofron shumë mënyra për t’u përjetuar dhe zbuluar. Falë multi kulturave të tij, bashkimit të modernes, natyrës dhe traditës, qyteti i Luanit është për çdo lloj turisti.