Sillni stinën e verës në tavolinë, falë pjatave prej qeramike

Stina e verës, ideale për të vizituar vende të ndryshme dhe për të marrë me vete objekte të përdorimit të përditshëm si suvenirë. Ja tek vjen momenti për t'i përdorur: me 'shpërthimin' e ngjyravve, edhe tavolina bëhet më e 'gëzueshme' edhe ushqimet shijojnë më shumë.