Si ka ndryshuar bota ndër vite ilustruar me foto

Ju kujtohet koha kur udhëtimet ajrore përdoreshin vetëm nga njerëz të pasur? Ose kur fëmijët ishin të lumtur për të luajtur jashtë? Sipas një sondazhi, në vitin 2017 fëmijët e moshës 12-15 vjeç kalonin rreth 12.2 orë në javë duke luajtur me videolojëra. Mirë se erdhët në të ardhmen! Ne ende jemi në pikëpyetje nëse kjo është diçka e avancuar apo e dëmshme për ne. Në këtë fotogaleri ju sjellim disa momente nostalgjie. Hidhini një sy dhe me siguri do të mund ta gjeni veten në ndonjërën prej tyre.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17