Shtretërit më të cuditshëm në botë

Gjumë i mirë sjell energji të reja, dhe për këtë kemi nevojë që shtrati të jetë i rehatshëm. Kujdesi për dyshekun, jastëkët dhe ambientin e gjumit, është shumë i rëndësishëm për sa më shumë rehati, mirëpo disa kanë vepruar në një formë më ndryshe duke krijuar shtretër të cuditshëm.