Shtëpizat prej druri, ideale për pushime ‘BIO’

Shtëpi të vogla, shpesh të përshtatura me ambjentin ku janë ndërtuar, këto shtëpi të drunjta, kryesisht një katëshe gjenden kudo në natyrë: në mal, plazh, apo përgjatë lumenjve. Ato janë ideale për të kaluar pushimet larg zhurmave të qyteteve dhe për të qenë në harmoni të plotë me bukurinë e natyrës.