"Shtëpia lundruese" që mori vëmendjen e miliarderëve

Një jaht luksoz është prezantuar gjatë ceremonisë për 60 vjetorin e “Fort Lauderdale International Boat Show”, që tërhoqi dhe vëmendjen e shumë miliarderëve. E veçanta e Mansion Yacht është se mund të shëndrohet në një shtëpi mbi ujë kur nuk je duke lundruar. Ajo fikson disa këmbë hidraulike në tokë të cilat e bëjnë atë të mos lëvizë.
Las Vegas-i që nuk e prisje
13/08/2019 - 09:29
Spektakël nënujor!
10/08/2019 - 10:05