Shtëpi ideale buzë detit

Le të bëjmë një 'udhëtim virtual' në verandat e mrekullueshme të shtëpive buzë detit në mbarë botën dhe të 'ëndërrojmë me sy hapur'. Nga Australia në Meksikë, duke kaluar nga Maldivet, për t'u shkëputur për pak nga realiteti.